Strona główna » Sklep » WIOSENNE GĄSKI

WIOSENNE GĄSKI

Tego produktu nie ma na stanie i nie jest dostępny.

Figurka wiosennej gąski to odlew gipsowy, malowany farbami akrylowymi, zdobiona kokardką. Wyjątkowa dekoracja, która wprowadzi wiosenną aurę do domu i nada mu ciepłego, przyjaznego klimatu. Może też okazać się miłym świąteczno-wiosennym prezentem.

Dostępne w kilku wariantach. Cena obejmuje jedną sztukę.

Wymiary:
wys. : 8 cm
szer. : 13 cm

Opis:
-Figurka wiosennej gąski-czyje to dzieło ?
Kilka słów o rękodziele

Figurka wiosennej gąski – czyje to dzieło ?

Wszystkie produkty, oferowane przez nasz zakład, wykonały zatrudnione osoby niepełnosprawne w stopniu znacznym lub umiarkowanym, pod okiem wykwalifikowanych instruktorów. Są to osoby niepełnosprawne, ale za to bardzo profesjonalnie podchodzące do zleconych im zadań. Rzetelnie i z wielkim zaangażowaniem pracują przy każdym projekcie, efektem czego jest produkt wysokiej jakości.

Pierwsze skojarzenie, które przychodzi na myśl o rękodziele?

Coś wyjątkowego, niepowtarzalnego, jedynego w swoim rodzaju. Każdy produkt robiony ręcznie, niezależnie czy mówimy o ozdobach świątecznych, biżuterii czy artykułach codziennego użytku ma w sobie to „coś”. Przede wszystkim ludzki pierwiastek został zaszczepiony w każdy produkt. To pierwiastek jakiego nigdy nie będzie w stanie przekazać najbardziej zaawansowana maszyna przy taśmie produkcyjnej.
Handmade to trud i energia włożona w przygotowanie każdego elementu. Ręczne dopracowanie najmniejszego detalu, dopieszczenie go, daje efekt  niepowtarzalnego produktu.

Formy płatności

Udostępniamy Klientowi następujące sposoby płatności:

– szybkie płatności on-line za pomocą pośrednika płatności

– płatność przelewem bezpośrednio na Nasz rachunek bankowy. Po wyborze tej formy płatności, po złożeniu zamówienia, na adres mailowy otrzymasz niezbędne dane potrzebne do dokonania przelewu.

Dostawa

Termin dostawy Produktu do Klienta wynosi do 10 Dni Roboczych, chyba że w opisie danego Produktu lub w trakcie składania Zamówienia podano krótszy termin.
Początek biegu terminu dostawy Produktu do Klienta liczy się od dnia uznania rachunku bankowego lub rachunku rozliczeniowego Sprzedawcy.

Udostępniamy Klientowi następujące sposoby dostawy lub odbioru Produktu:

• Przesyłka paczkomatowa za pośrednictwem InPost Paczkomaty – 18 zł.
  • Produkty, które nie mieszczą się do paczkomatu, ze względu na gabaryty, są wysyłane Kurierem InPost na adres podany podczas składania zamówienia – 21 zł.
  • Płatność przy odbiorze – 28 zł

Przy zakupie powyżej 100 złotych DOSTAWA GRATIS!!!

• odbiór osobisty:
    Kram Zręczne Rękodzieło